REHPA-ophold

Har du eller har du haft en livstruende sygdom? Så kan du have brug for et REHPA-ophold, hvor du forbedrer dine fysiske vilkår og får værktøjer til at håndtere din sygdom/helbredelse og livssituation.

Et REHPA-ophold er for borgere i hele landet og er del af REHPAs kliniske udviklingsarbejde og forskning.

Som deltager på REHPA-ophold bidrager du til forskning om rehabilitering til mennesker med livstruende sygdom. Vi hjælper dig, og du hjælper os.

REHPA-OPHOLD OG DATOER – klik i menuen til venstre

Hvis du ønsker at deltage, skal du udfylde et henvisningsskema, som din læge skal underskrive. Man er ikke garanteret en plads, da man skal opfylde konkrete kriterier for at deltage. REHPA visiterer ud fra de indkomne henvisninger.

Bemærk: Som deltager på REHPA-ophold bliver du administrativt registreret som indlagt, fordi REHPA er en del af Odense Universitetshospital.

FØLG MED PÅ FACEBOOK

Følg os på Facebook, hvor vi offentliggør nye rehabiliteringsforløb og annoncerer, hvis vi har ledige pladser på enkelte ophold. På Facebook kan du læse og kommentere respons fra tidligere deltagere.

KONTAKT

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Vi er her for at hjælpe dig før/under/efter et rehabiliteringsforløb hos REHPA.

Telefon 30 57 10 59 • rehpa.ophold@rsyd.dk