06.07.2020

Forskningsklinikken åbner igen for deltagere på REHPA-ophold

Mandag den 8. juni 2020 genåbner REHPAs forskningsklinik for mennesker med livstruende sygdom, der kan deltage i rehabiliteringsforløb og samtidig bidrage til forskning og udvikling. Forskningsklinikken har indført en række sikkerhedsforanstaltninger, der skal hindre smittespredning af coronavirus. REHPA følger myndighedernes anbefalinger.

Vi glæder os til igen at kunne byde deltagere, forskere og sundhedsprofessionelle velkommen i REHPAs forskningsklinik, når vi genåbner for fysisk fremmøde mandag den 8. juni 2020 efter at have være lukket for fremmøde pga. COVID-pandemien.

REHPA-forløbene vil stadig tilbyde et trygt og givende fællesskab for deltagerne, men rammerne og den fysiske nærhed er tilpasset de nye vilkår, og der er indført en række nye forholdsregler for både deltagere og personale. Vi håber at vejret er med os, så vi kan gennemføre en lang række af aktiviteterne udendørs, og hvis ikke, så går det også. Vi har sprit, værnemidler og forholdsregler, så vi kan sikre et trygt forløb for alle.

ÅBEN FOR ANSØGNING TIL PLADSER EFTER SOMMER

Alle hold indtil sommerferien er fuldt bookede. Vi modtager gerne ansøgninger til følgende hold:

VIL DU VIDE MERE?                

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål i forbindelse med REHPA-ophold

Telefon 30 57 10 59 • rehpa.ophold@rsyd.dk

Send sikker post til REHPA via OUH’s hjemmeside