Spring til hovedindhold

Kvalitetsseminar 2021

Inspiration til datadrevet læring på sundhedsområdet den 14. oktober 2021 på Comwell i Kolding

Mulighederne for at arbejde med datadrevet læring på det kommunale sundhedsområde er mange og ofte oversete. Formålet med seminaret er at give et overblik over dette landskab af data og vise konkrete eksempler på, hvordan kommunerne kan arbejde med datadrevet læring på sundhedsområdet.

KL’s Kvalitetsseminar sætter fokus på, hvilken data der allerede er, og hvordan kommunerne arbejder og kan arbejde med datadrevne forbedringer. Vi ser også i kikkerten ift. de muligheder, der ligger foran os med standardisering af FS3 data, etablering af Gateway for indsamling af dataanbefalingerne fra KL’s forarbejde til kvalitetsmonitorering og arbejdet med bedre deling af tværsektorielle data.

Vi ser også på regeringens planer om en sundheds- og kvalitetsreform og hvordan en sådan reform kan understøtte kvalitetsarbejdet i kommunerne.

Program

Download programmet som PDF

Tilmelding

Du tilmelder dig her: https://tilmeld.kl.dk/kvalitetsseminar2021/signup

Prisen for konferencen er 1.695 kr. ekskl. moms.

Tilmelding er bindende, men ønsker du at overdrage din plads til en kollega, kan du selv redigere i systemet indtil d. 12. oktober uden først at meddele dette til arrangøren.

Tilmeldingsfrist er den 12. oktober.

COVID-19 retningslinjer

KL holder løbende øje med situationen omkring corona. Vi følger sundhedsmyndighedernes retningslinjer for afholdelse af konferencer. Hvis vi er nødsaget til at aflyse, vil deltagerne få det fulde beløb refunderet.

Overnatning

Kontakt Hotel Comwell Kolding direkte eller via hotellets online-booking www.comwellkolding.dk.

Deltagerliste

Deltagerlisten offentliggøres på https://tilmeld.kl.dk/kvalitetsseminar2021 og vil løbende blive ajourført med nye tilmeldinger.

Parkering og transport

Ved Hotel Comwell Kolding findes et antal parkeringspladser, som stilles gratis til rådighed. Der findes imidlertid også betalingsparkeringspladser, som kun må benyttes af personer med ærinde på Kolding Sygehus. Alle opfordres derfor til at holde godt øje med skiltningen. Det er vores erfaring, at der ved konferencer med mange deltagere som denne, opstår problemer med at få en gratis P-plads. Samtidig kan det være vanskeligt at komme til og særligt fra konferencestedet pga. de trafikale omstændigheder som kø, myldretid osv. Det tilrådes derfor at overveje at tage toget. Hotel Comwell i Kolding er i gåafstand fra Kolding Station (ca. 1 km’s gang).

P-pladser – vigtigt: Kommer du i bil, vil du kunne møde de venlige parkeringsvagter fra QPARK. De skal hjælpe Hotel Comwell Kolding med, at stedets gratis parkeringspladser tilfalder dig som gæst. HUSK DERFOR AT REGISTRERE DIN NUMMERPLADE. Sådan gør du: For at sikre dig gratis parkering under dit ophold, skal du huske: 1. Din nummerplade (et godt fif er at tage et billede af den med din mobil). 2. Registrer din nummerplade på QPARK tablets, som du finder, når du kommer ind på hotellet. Har du spørgsmål, kan personalet på Hotel Comwell Kolding kontaktes.

App

I KL’s konference-app vil der i tiden lige før konferencen bliver lagt div. informationer ind, såsom program, deltagerliste, praktik info etc.

Appen findes ved at søge efter “KL-konferencer” i AppStore eller Google Play. Vi anbefaler, at appen downloades på forhånd, da det kan blive vanskeligt, hvis mange deltagere vælger at gøre det på selve dagen.

Facebook Facebook.com/kommunerne

Twitter @kommunerne – Brug gerne #KLsundhed

Plancher

Efter konferencen vil du kunne se oplægsholdernes plancher på https://tilmeld.kl.dk/kvalitetsseminar2021

Yderligere information

Chefkonsulent Lise Holten, lht@kl.dk, 29 38 17 82

Praktisk del: Christopher Steffensen, chst@kl.dk, 2365 3979