Spring til hovedindhold

Borger

Vi samler den nyeste viden fra vores egen og andres forskning og peger på, hvad du kan få af hjælp og hvor.

  • Lever du med en livstruende sygdom, som fx kræft?
  • Er du rask efter at have været i behandling for en livstruende sygdom?
  • Er du pårørende til et menneske, som lever med eller er rask efter en livstruende sygdom?

Så kan du her på REHPAs hjemmeside finde en lang række informationer om rehabilitering og lindring af fx fysiske smerter. Vi samler den nyeste viden fra vores egen og andres forskning og peger på, hvilken hjælp du kan få og hvor.

REHPA-forløb

Deltager du på et af vores REHPA-forløb, er der plads til, at du får et enkeltværelse i rolige omgivelser og med udsigt til smuk natur. På opholdet vil du opleve både gruppesamtaler og en-til-en samtaler sammen med mange andre aktiviteter indenfor og udenfor. De vil samlet give dig nye redskaber til at tackle hverdagen efter eller med en livstruende sygdom.

Andre tilbud

Er du i tvivl om, hvilke muligheder du har for at få støtte og hjælp, kan du med fordel søge i Palliativguiden. Her kan du klikke dig ind på din region og finde oplysninger om tilbud fra hospicer, palliative teams og palliative afdelinger i din region.

Lær os at kende

Følg os meget gerne på Facebook og Twitter, og lær os bedre at kende.

Har du deltaget på et af vores ophold, håber vi, at du vil dele dine oplevelser med både nuværende og kommende deltagere ved at fortælle om det på vores Facebook-side.