REHPA-forløb

Har du eller har du haft en livstruende sygdom? Så kan du have brug for et REHPA-forløb, hvor du forbedrer dine fysiske vilkår og får værktøjer til at håndtere din sygdom/helbredelse og livssituation.

Et REHPA-forløb er for borgere i hele landet og er del af REHPAs kliniske udviklingsarbejde og forskning.

Som deltager på REHPA-forløb bidrager du til forskning om rehabilitering til mennesker med livstruende sygdom. Vi hjælper dig, og du hjælper os.

Præsentation af REHPAs forskningsklinik

I videoen møder du udvalgte medarbejdere og får et indblik i rammerne for internatopholdene hos REHPAs forskningsklinik.

Vær opmærksom på, at vi har rehabiliteringsforløb med forskellige temaer, hvorfor nogle forløb har nogen fokus på det fysiske og andre slet ikke. Læs mere på siderne om de enkelte forløb.

REHPA-FORLØB OG DATOER – klik i menuen til venstre

Hvis du ønsker at deltage, skal din læge udfylde et henvisningsskema. Du finder henvisningsskemaet under de enkelte REHPA-forløb ved at klikke i menuen til venstre. Du er ikke garanteret en plads, da man skal opfylde konkrete kriterier for at deltage. REHPA visiterer ud fra de indkomne henvisninger.

REHPA overholder alle forholdsregler i forbindelse med COVID-19.

Bemærk: Som deltager på REHPA-forløb bliver du administrativt registreret som indlagt, fordi REHPA er en del af Odense Universitetshospital.

KONTAKT

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Telefon 30 57 10 59 • rehpa.ophold@rsyd.dk

Send sikker post til REHPA via OUH’s hjemmeside