Måltider på REHPA

Vi har samlet en række af deltagernes favoritter fra forløbene hos REHPAs forskningsklinik.

Mad og måltider bidrager til livskvalitet

Maden og måltider kan udfordres ved livstruende sygdom. For nogen kan appetitten være meget lille eller helt forsvinde med ernæringsrisiko til følge. For andre kan der være behov for at ændre kosten og kostvaner, som del af det at komme sig efter langvarig behandling eller som led i forebyggelse af andre sygdomme.

Måltider på REHPA-forløb

REHPA serverer måltider efter Fødevarestyrelsens 10 Kostråd. Det betyder, at vi reducerer brug af kød fra firbenede dyr, vælger fuldkorn og har fokus på fisk, kylling og grøntsager.

Vi bruger årstidens frugt og grønt samt danske og økologiske produkter, hvor det er muligt.

REHPA har i august 2019 fået Fødevarestyrelsens smiley. Du kan se de seneste kontrolrapporter fra Fødevarestyrelsen her: www.findsmiley.dk/572027

REHPAs forskningsklinik arbejder desuden efter principper for at mindske CO2, brug af plastik og undgå madspil.

I kolonnen til venstre finder du inspiration til alle dagens måltider:

Morgenmad

Drikke

Mellemmåltider/snacks

Frokost/aftensmad