Spring til hovedindhold

Nationalt Netværk for Ernæringsinterventioner i rehabilitering – REHPA

REHPA faciliterer Nationalt Netværk for Ernæringsinterventioner i rehabilitering – REHPA (NNE-REHPA).

Deltagerne er forskere, lektorer, og klinikere med interesse for mad, måltider og rehabilitering til mennesker med livstruende sygdomme – herunder kræft, hjerte og KOL. Netværkets opgave er at bidrage til udviklingen af området.

Netværket mødes én gang årligt.

Det er gratis at deltage i netværket, og nye medlemmer er meget velkomne. Kontakt Annette Rasmussen

Arbejdsgruppen for NNE-REHPA

  • Annette Rasmussen, REHPA
  • Anne Marie Beck, Herlev-Gentofte Hospital
  • Lotte Juul, Hjerteforeningen
  • Marianne Boll Kristensen, Regionshospitalet Gødstrup
  • Kim Skov Ustrup, Københavns Professionshøjskole
  • Michelle Nielsen, Odense Kommune
  • Tenna Christoffersen, Professionshøjskolen Absalon 

Netværksmøder

NNE-REHPA inviterede til temadag torsdag den 27. april 2023, der blev fuldt booket. På mødet satte deltagerne spot på den gode ernæringspraksis i kommuner eller i tværsektorielle overgange og skabte rum for erfaringsudveksling og inspiration – læs hele dagens program.

Tidligere netværksmøder

Seneste netværksmøde var torsdag den 21. april 2022 kl. 9.30-15.00 hos REHPA, Nyborg, hvor der bl.a. var oplæg om Sundhedsstyrelsens nye vejledning ”Underernæring: Opsporing, behandling og opfølgning af borgere og patienter i ernæringsrisiko”, Ældre og overvægt på plejecentre og HjerteKost-skemaet.

På netværksmødet den 3.-4. juni 2021 hos REHPA, Nyborg var temaet: Ernæringsinterventioner, måltidsfællesskaber og rehabiliterende indsatser til mennesker med/efter livstruende sygdomme med fokus på aktiviteter i det nære sundhedsvæsen.

Første netværksmøde var et internatophold hos REHPAs forskningsklinik den 6.-7. februar 2020. Mødet blev dokumenteret med en artikel i Diætisten nr. 166 fra august 2020, som kan læses på side 12-13.

Deltagerne på arbejdsmødet i juni 2021