Spring til hovedindhold

REHPA Netværksmøde om palliation på det kommunale basisniveau

Netværksmødet er for professionelle med ansvar for konkrete projekter/udvikling af den palliative indsats i en kommune eller region.

Program

Kl. 9.30: Velkommen, godkendelse af dagsorden inkl. kaffe og lidt at spise.

Kl. 9.40: ’Palliation i Holbæk Kommune; hvordan er det organiseret og tilrettelagt’ v. Mikael Skytte sygeplejerske – palliation, Holbæk kommune.

Kl. 10.20: Pause

Kl. 10.35: ’Et bud på en guideline for opfølgningssamtale til efterladte pårørende’ v. palliationssygeplejerske Mette Bott Lauritzen, Lolland Kommune.

Kl. 11.15: Gitte Christoffersen fra Ringsted Kommune vil gerne diskutere følgende: ’Pårørendebesøg. Der har været noget korrespondance i gruppen ift. pårørendebesøg efter mors, brug af pårørende ifm. medicin-adm., samt korrekt opbevaring af s.c.-medicin. Problematikker som er super relevante og vigtige. Jeg synes det kunne være rart hvis vi kunne ”samle op” på vores netværksmøde den 27.10.22. Er der nogen som er kommet frem til løsninger eller der har vigtig info ift emnerne? Noget som vi alle sammen kan bruge på tværs af kommunerne?´

Kl. 11.45: Frokost

Kl. 12.30: Interventioner i den palliative indsats til migrant familier v. ph.d.-studerende Jahan Shabnam, SDU, OUH. Jahan har tidligere fortalt om migrantfamiliers udfordringer i den palliative indsats. Nu vil Jahan fortælle, hvilke interventionselementer hun har fundet frem til og samtidigt fortælle om muligheder for kommuner ift. at indgå i et forsknings/-udviklingssamarbejde om afprøvninger af disse.

Kl. 13.05: Hvornår skal vi mødes næste gang og forslag til indhold.

Tilmelding

Tilmelding til Mette Raunkiær senest den 13. oktober 2022.

Til top