Spring til hovedindhold

Ledige stillinger

Drømmer du om at arbejde i en vidensorganisation, hvor forskning til gavn for landets borgere og videndeling blandt kolleger og fagfolk står øverst på listen? Så hører vi gerne fra dig.

REHPA søger:

En timelønnet socialrådgiver til REHPA Forskningsklinik. Ansøgningsfrist er den 7. januar 2024 via HR-manager

Du er altid velkommen til at kontakte os på rehpa@rsyd.dk, hvis du har forslag til et samarbejde eller et forskningsprojekt.

Følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn, hvis du vil holde dig opdateret om jobmuligheder i REHPA.

Specialemulighed for 1-2 SDU-studerende – Palliativ indsats på sygehuset

Under forskningsprogrammet PALHOS (Palliativ indsats på Hospitalet) er der mulighed for flere projekter om, hvordan palliativ indsats ydes på sygehuset. Det kan både omhandle underprioriterede grupper i den palliative indsats; kompetenceudvikling; tværsektorielt samarbejde; ledelsesperspektiv; implementering; samtaler om døden – dette aftales alt efter den studerendes interesser. Metode afhænger af projektet, der vælges.

Du skal studere ved Syddansk Universitet. Arbejdssted sker efter aftale – REHPA har kontorer i Holbæk, København, Nyborg, Aarhus og Aalborg.

Kontakt lektor Heidi Bergenholtz, REHPA og Sjællands Universitetshospital for yderligere information. Heidi kan fanges på mail: hbz@regionsjaelland.dk eller telefon: 20 76 11 16.