Spring til hovedindhold

Hvidbog om rehabilitering er tilgængelig online

Rehabiliteringsforum Danmark har gjort Hvidbog om rehabilitering tilgængelig på deres hjemmeside. Hvidbogen kan nu downloades gratis som pdf eller lydbog. Hvidbogen kan stadig bestilles som bog.

Hvidbog om rehabilitering skal bruges. Definitionen og de fem anbefalinger skal komme borgerne til gavn, og skal være med til at udvikle rehabiliteringen. Derfor ligger Hvidbog om rehabilitering nu gratis tilgængelig som både pdf og lydbog på Rehabiliteringsforum Danmarks hjemmeside.

Vi vil gerne have Hvidbogen ud og leve. Den skal bruges og anbefalingerne skal konkretiseres og implementeres. Ved at gøre Hvidbogen tilgængelig online håber vi, at det bliver endnu lettere for praktikere, undervisere, politikere, forskere og alle andre at arbejde med anbefalingerne,

Claus Vinther Nielsen, professor i klinisk socialmedicin og rehabilitering, socialoverlæge, DEFACTUM, Regionshospitalet Gødstrup og Institut for Folkesundhed, AU.

Du finder den gratis online version af bogen på Rehabiliteringsforum Danmarks hjemmeside. Her kan du også bestille bogen som et fysisk eksemplar.

Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Defactum, REHPA og  Rehabiliteringsforum Danmark. Bogen er finansieret af VELUX FONDEN.

Til top