Spring til hovedindhold

Ny hjemmeside i luften

Vi er glade og stolte af at kunne præsentere vores nye hjemmeside, som netop er gået i luften.

Responsivt design

www.rehpa.dk har fået et nyt og mere moderne visuelt udtryk. Derudover er hjemmesidens design nu responsivt, så det tilpasser sig din skærm – uanset, om du bruger en pc, tablet eller smartphone. Det giver en langt bedre brugeroplevelse.

Med målgrupperne i centrum har vi sorteret og redigeret i indholdet, såvel som vi har struktureret alle sider under tre hovedmenuer: Borger. Professionelle. REHPA. Indholdet præsenteres enklere og mere overskueligt under sit hovedemne, og vi guider dig, som bruger, videre til andre relevante sider med relaterede links.

Har du gemt et link til en side på vores tidligere hjemmeside, er det nu ugyldigt, og vi anbefaler dig at søge efter emnet fra vores nye, stærke søgefunktion.

Platform

Den nye tekniske platform er WordPress, som er et af verdens mest anvendte web-værktøjer med p.t. 800 millioner brugere. REHPAs online univers går derfor en lys fremtid i møde – vi er i hvert fald klar til at håndtere, hvad der måtte komme af behov og ønsker.

Din respons

Vi håber, du vil gå på opdagelse på hjemmesiden og fortælle om dine oplevelser på vores Facebook profil eller i en mail til os på rehpa.web@rsyd.dk.

Til top