Spring til hovedindhold

Rehabilitering og palliation – enkeltfag eller valgfag på master og kandidat

Master i rehabilitering på SDU tilbyder nu for første gang uddannelse i rehabilitering og palliation. Det kan enten læses som valgfag eller som afsluttet enkeltfag og udbydes både på masteruddannelsen og på de sundhedsfaglige kandidatuddannelser på SDU.

Fra efteråret 2018 tilbyder SDU for første gang valgfaget ”Rehabilitering og palliation” på Masteruddannelsen i rehabilitering. Målet med undervisningen er at give viden om rehabilitering ved livstruende sygdom samt forskelle og sammenhænge mellem rehabilitering og palliation, begrebsligt såvel som i praksis. Valgfaget giver en forståelse for livet med livstruende sygdom og for den historiske udvikling og de aktuelle politiske, kulturelle og samfundsmæssige rammer for koordinering og udvikling af felterne rehabilitering og palliation.

Underviserne vil bl.a. være REHPAs forskere Jette Thuesen, Vibeke Graven, Eva Jespersen og Karin Dieperink

Målgruppe

Valgfaget er målrettet fagpersoner, der er beskæftiget med rehabilitering til mennesker med livstruende sygdom, herunder både kræft, KOL, hjertesvigt, demens og svækkede ældre med multisygdom. Både deltagere fra specialiseret og almen rehabiliteringspraksis og palliativ praksis kan deltage, herunder ansatte i koordinerende funktioner i kommuner.

Enkeltfag eller valgfag på master eller kandidat

Som alternativ til et samlet studieforløb på master i rehabilitering, kan man vælge at følge valgfaget som afsluttet enkeltfag – eller som smagsprøve på at være masterstuderende. Valgfaget udbydes også til de sundhedsfaglige kandidatuddannelser på SDU.

Ansøgningsfrist og pris

Pris: 10.500 kr. Hertil kommer udgifter til bøger.

Der er studiestart på SDU i Odense i efteråret 2018 under forudsætning af tilstrækkeligt tilmeldte.

Læs mere om hele uddannelsen, og ansøg om valgfaget på www.sdu.dk/da/masterrehabilitering

Download pjecen Rehabilitering og palliation – valgfag på Master i rehabilitering

Kontakt

Har du spørgsmål det faglige indhold, så kontakt studieleder Jette Thuesen

Til top