Spring til hovedindhold

REHPA årsrapport gør status for 2017 og peger på samarbejde på tværs

Året 2017 bød på officiel åbning af REHPA, en lang række videnskabelige udgivelser, REHPA-ophold for 273 deltagere og meget mere.

Rehabilitering og palliation er for alvor kommet på landkortet i Danmark, hvor både regioner og kommuner har taget opgaverne til sig og arbejder med at give borgerne kvalificerede og rettidige tilbud, når de får en livstruende sygdom. I REHPAs årsrapport 2017 kan du læse om nogle af mulighederne og udfordringerne i at sikre rehabilitering og palliation til borgere med livstruende sygdom.

Du kan læse om, hvordan den 32-årige Janni Poulsen har oplevet sin tur gennem sundhedsvæsenet med en kræftsygdom. Hvordan sygdommen har påvirket hende og ændret hende og hendes familie.

Den nye formand for Dansk Selskab for Palliativ Medicin Anette Hygum giver sit syn på udviklingen i det palliative felt, og sundhedskonsulent Lene Paaske fra Greve Kommune fortæller om, hvordan de har fokus på samarbejde på tværs af sektorer for at tilbyde god kræftrehabilitering til patienterne.

Du finder også oversigt over REHPAs projekter og vores videnskabelige udgivelser. Ligesom du kan se status over REHPA-ophold og bl.a. læse, at vi har afviklet 17 REHPA-forløb i 2017.

Download årsrapporten som PDF

Hvis du ønsker et trykt eksemplar, så send en mail til rehpa@rsyd.dk (ikke længere muligt).

Til top