Spring til hovedindhold

REHPA årsrapport: Status over 2018 samt fokus på ulighed og manglende sammenhænge

Læs om ulighed i palliation, om arbejdsliv, rehabilitering og livstruende sygdom samt få et overblik over REHPAs forsknings-, udviklings- og kliniske aktiviteter i REHPAs årsrapport 2018.

Mød Lis Hell Ravn, der som tidligere kræftpatient har oplevet, hvordan systemet har mere fokus på standardforløb end på individuelle løsninger i arbejdsrettet rehabilitering. Professor Claus Vinther Nielsen fra DEFACTUM giver et fagligt indblik i rehabilitering og opfordrer til strukturelle ændringer, så personale og system kan omsætte viden til handling og dermed give borgere den nødvendige individuelle rehabilitering. Du kan også møde overlæge Kristoffer Marså fra Herlev og Gentofte Hospitaler, der arbejder på at vende den markante ulighed, der er i adgangen til palliative tilbud i Danmark.

Du finder en status over REHPAs kliniske ophold, hvor vi i 2018 har haft 374 deltagere fra alle landets regioner i forskningsklinikken, ligesom du kan se oversigter over alle REHPAs forsknings- og udviklingsprojekter.

Download årsrapporten som PDF

Hvis du ønsker et trykt eksemplar af årsrapporten, så send en mail til rehpa@rsyd.dk

Til top