Spring til hovedindhold

rehpa.dk i nye klæ’r

Måske har du opdaget, at hjemmesiden her ikke helt ser ud, som den plejer? Hele rehpa.dk har fået en overhaling og er blevet re-designet. Der er kommet nye menupunkter og flere muligheder, blandt andet for at sætte fokus på bestemte emner i Temaer eller highlighte en nyhed på forsiden.

Med det nye design bliver siden mere dynamisk. Temaer kommer fremadrettet til at samle viden, så du hurtigere kan danne dig et overblik. Der er allerede tre mini-temaer, som i løbet af de næste måneder bliver udbygget med flere.

Samtidig arbejder vi også på, at artikler og andre udgivelser får et kort resume, hvor du kan få et indtryk af, hvad de handler om.

I menuen har ’REHPA-forløb’ fået sit eget punkt, så de let kan findes. Desuden har det tidligere menupunkt ’Professionelle’ skiftet navn til ’Fagpersoner’, ligesom der er andre mindre justeringer i undermenuerne.

Kalenderen har fået en mere fremtrædende plads på forsiden. Hvis du har kendskab til relevante arrangementer for fagpersoner, der arbejder med mennesker med livstruende sygdomme, kan du sende dem til rehpa.web@rsyd.dk, så deler vi det gerne.

God fornøjelse med at klikke dig rundt i det nye design.

Til top