Spring til hovedindhold

REHPAs årsrapport giver stemme til patienten, gør status og peger fremad

Læsevenligheden er højt prioriteret i REHPAs årsrapport for 2016. Glæd dig til at læse den!

Rehabilitering og Palliation. Det er to ord, man som regel forbinder med plejehjem og gamle mennesker, exit-programmer til rockere eller Amy Winehouse’s hit ”Rehab” med tanke på stofmisbrug. Dog er der mange andre værdier, der også kan tillægges disse ord, jeg ville bruge ord som livskvalitet, ”lær dig selv at kende v. 2.0” og det at vende tilbage til en ny hverdag.

Ole

Det fortæller Ole, en tidligere deltager på REHPA-ophold. I årsrapporten er han én blandt flere deltagere, som giver et indblik i, hvad rehabiliteringsophold hos REHPA kan betyde for mennesker ramt af en livstruende sygdom.

Videncentret har i 2016 taget imod mere end 150 kræftoverlevere og uhelbredeligt kræftsyge på et REHPA-ophold i Nyborg. Læs meget mere i årsrapporten, hvor vi folder den vidensbaserede rehabiliterings- og palliationsindsats i Danmark på tværs af faggrupper, forvaltninger og sektorer ud.

Du kan bl.a. også læse om, hvordan REHPA bidrager til udviklingen af palliation til børn i samarbejde med feltets aktører på et vidensbaseret grundlag.

Download Årsrapporten som PDF

Send en mail til rehpa@rsyd.dk, hvis du ønsker en trykt version af årsrapporten tilsendt med post.

Vil du vide endnu mere? Se REHPAs årsrapporter for 2015 og 2014

Til top