Spring til hovedindhold

Se oplæg fra seminar om hospice og palliation 25 år i Danmark

REHPA holdt mandag den 23. oktober 2017 et fagligt seminar for at markere, at hospice som moderne institution har 25 års jubilæum i Danmark og 50 års jubilæum i England i 2017. Seminaret satte fokus på den historiske udvikling af samfundets syn på dødelighed og udødelighed, omsorg for døende, hospicer og palliation gennem de seneste 200 år.

Dagens deltagere var forskere, studerende, fagprofessionelle, ledere, politikere og andre med interesse for den historiske udvikling af synet på og indsatsen for syge døende.

Her kan du se eller gense dagens faglige oplæg.

Hospice 25 år i DK. Seminar hos REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation

Professor Helle Timm, REHPA byder velkommen og præsenterer forskning og status for den palliative udvikling i Danmark.

Professor og sociolog Michael Hviid Jacobsen fra Aalborg Universitet fortæller om dødelighed og udødelighed gennem de sidste hundrede år i Danmark til seminar hos REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation mandag den 23. oktober 2017

Professor og sociolog Michael Hviid Jacobsen fra Aalborg Universitet fortæller om dødelighed og udødelighed gennem de sidste hundrede år i Danmark.

Professor David Clark talks of hospices and Palliative Medicine at REHPA, Denmark

Professor, sociolog og historiker David Clark fra Glasgow Universitet præsenterer den historiske udvikling af hospice og Palliative Medicine i England.

Til top