Spring til hovedindhold

Temadag: Rådgivning om alternativ behandling til kræftpatienter på onkologiske afdelinger

Gratis temadag den 22. januar 2018 på Syddansk Universitet i Odense

Mange kræftpatienter supplerer den onkologiske behandling med forskellige former for alternativ behandling. Hidtil har de været overladt til selv at finde vej på det alternative marked. Men nu har en forskergruppe gennemført et projekt med dialog og rådgivning om alternativ behandling til kræftpatienter på onkologiske afdelinger i Herlev, Odense og Vejle. Projektet er støttet af Sundhedsstyrelsen.

På temadagen vil forskere, patienter og behandlere fortælle om projektet og deres erfaringer med dialog om alternativ behandling til mennesker med kræft på onkologiske afdelinger. Derudover vil perspektiver for fremtiden blive diskuteret i workshops.

Formålet er at sætte fokus på mulighederne for at imødekomme kræftpatienters ønske om at kunne tale med læger og sygeplejersker om fordele og ulemper ved at supplere hospitalsbehandlingen med alternativ behandling.

Projektet er gennemført i et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse, Center for tværvidenskabelige evalueringsstudier af komplementær og alternativ Behandling (CCESCAM) ved Institut for Sundhedstjenesteforskning, SDU og REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation.

Tid og sted

Temadagen holdes den 22. januar 2018 kl. 13.00-16.00 på Syddansk Universitet, Campusvej 55, 5230 Odense M

Tilmelding

Deltagelse på temadagen er gratis og åben for alle, men deltagelse skal registreres inden d. 15. januar 2018 via www.SDU.dk

Program

Download programmet som pdf

Læs mere om projektet på www.sdu.dk

Til top