Spring til hovedindhold

Konference sætter fokus på demens og rehabilitering

Den 26. oktober kl. 9.30-16.00 kan du deltage fysisk eller online til den afsluttende konference på projektet ”Demens og rehabilitering – med afsæt i brugernes perspektiver (DEM-REHAB)”.

Formålet med dagen er at præsentere resultater og erfaringer fra projektet DEM-REHAB og diskutere muligheder og udfordringer i videre udvikling af rehabilitering ved demens (let til moderat grad) i Danmark.

Projektet er finansieret af VELUX FONDEN og gennemført på REHPA, Videncenter for Rehabilitering og Palliation.

Formiddagens program er for en bred målgruppe, inkl. mennesker med en demenssygdom. Det er muligt kun at tilmelde sig formiddagens program.

Eftermiddagens program er primært for fagpersoner, beslutningstagere og forskere.

Du tilmelder dig på https://www.conferencemanager.dk/dem-rehab senest den 4. oktober 2020.

Konferencen holdes i det store auditorium O-100 på SDU, Campus Odense. Der er begrænset antal pladser, så vi lever op til afstandskrav. Konferencen gennemføres efter gældende regler fra myndighederne til at forebygge smittespredning.

Vi livestreamer konferencen på https://livestream.com/sdu/rehpa og REHPAs facebookside, så du kan følge med hjemmefra. Videoerne bliver efterfølgende lagt op på rehpa.dk.

Konferencen byder blandt andet på

  • Resultater og erfaringer fra ReACT projektet og DEM-REHAB projektet inkl. forløbsstudiet FORDE og fra projektet GREAT fra UK
  • Erfaringer fra Odense Kommunes træningstilbud til borgere med demens
  • En model for rehabilitering ved demens i let til moderat grad.
Til top