Spring til hovedindhold

Palliativ praksis – komplekse tilstande og symptomlindring

Ønsker du flere kompetencer i relation til komplekse tilstande og symptomlindring til mennesker med livstruende sygdom, døende og deres pårørende? Modulet er udviklet i samarbejde med ledere og klinikere fra det palliative felt.

Modulet er et valgmodul, der indgår i Sundhedsfaglig diplomuddannelse og giver 10 ECTS.

Målgruppe

Modulet er for dig som der fx er sygeplejerske, fysioterapeut eller ergoterapeut og som arbejder med palliation i din praksis. Form og indhold i modulerne jf. Studieordningen er udviklet i samarbejde med ledere, specialister og klinikere fra den palliative praksis.

Kort om modulet

Du får kompetencer inden for den tværfaglige palliative indsats i modulets tematikker.

Modulet har fokus på den tværfaglige palliative indsats, herunder lindring af fysiske og psykiske symptomer, det professionelle arbejde mellem liv og død, etik, meningsfulde aktiviteter, livskvalitet og mestringsstrategier hos mennesker med livstruende sygdom. Der inddrages nyeste praksis- udviklings- og forskningsbaserede viden om tilgange, teori og metoder knyttet til symptomlindring og komplekse tilstande set i et nationalt og internationalt perspektiv.

Der påregnes ca. 8-9 mødegange for et modul på 10 ECTS-point. En mødegang vil typisk foregå i tidsrummet 8-16.

Dine og de øvrige deltageres erfaringer bliver inddraget og kvalificeret gennem ny teori, dialogbaseret undervisning, refleksioner og afprøvninger.

Læs den fulde beskrivelse på via.dk, hvor du også finde oplysninger om adgangskravene.

Tilmelding

Ansøgningsfristen er den 6. juni 2023.

Tilmeld dig på VIA University Colleges hjemmeside

Kontakt

Faglig kontaktperson er Line Margrete Riis-Djernæs

Administrativ kontaktperson er Heidi Vedel