Spring til hovedindhold

DANCAS Forskningsnetværk

DANCAS Forskningsnetværk (Danish Cardiac Arrest Survivorship) er en national gruppe af forskere, klinikere og andre med interesse i forskning for hjertestopoverlevere.

Netværket er dannet i 2017 med det primære formål at dele viden og gennemføre forskning med relevans for hjertestopoverlevere. Endvidere for at sikre, at forskningen er koordineret, så hjertestopoverlevere ikke overbebyrdes af projekter. Selv om der i øjeblikket findes enkelte projekter over hele landet, er vores langsigtede mål at danne et samarbejde for at gennemføre national forskning.

Ønsker du at modtage nyheder fra DANCAS netværket, kan du tilmelde dig DANCAS nyhedsbrevet, der sendes ud et par gange om året.

Netværksmøder

Dato for møde i 2024 er endnu ikke fastlagt, men det bliver i efteråret.

Tidligere netværksmøder

Seneste møde i DANCAS var den 5.-6. oktober 2023 med mulighed for overnatning hos REHPA, Nyborg. Se programmet.

I 2022 blev netværksmødet holdt hos REHPA, Nyborg torsdag den 13. oktober 2022 – download programmet som PDF.

Det 3. årlige netværksmøde blev afholdt hos REHPA, Nyborg torsdag den 14. oktober 2021 kl. 10-16. Download programmet for dagen som PDF

Deltagere

Aarhus Universitetshospital, Odense Universitetshospital, Rigshospitalet, Hammel Neurocenter samt REHPA, der koordinerer netværket.

Er du interesseret i at deltage i netværket? Kontakt venligst tovholder Mette Wagner, ph.d. og sygeplejespecialist ved Hjerteafdelingen, Rigshospitalet

Til top