Spring til hovedindhold

DemensDagene 2024

Nationalt Videncenter for Demens afholder tværfaglig konference om demens i Tivoli Congress Center i København den 2.-3. maj 2024.

DemensDagene er en årligt tilbagevendende tværfaglig konference om demens, der henvender sig bredt til fagpersoner og ledere, som arbejder med diagnostik, behandling, sundheds- og socialfaglige indsatser samt omsorg og pleje af mennesker med demens.

Målgruppe

Alle, der arbejder med diagnostik, behandling, sundheds og socialfaglig indsats, omsorg og pleje af mennesker med demens. Det kan fx være sygeplejersker, demens koordinatorer og konsulenter, plejepersonale, pædagoger, læger, psykologer, terapeuter, socialrådgivere, under visere, administratorer og ledere i regioner og kommuner.

Tilmelding

Tilmelding sker på konferencens hjemmeside

Program

Temaet for årets konference er Lighed i sundhed. Der vil være en række symposier med forskellige emner at vælge imellem.

Programmet kan du læse som PDF

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til tilmelding, betaling og kommerciel udstilling, så kontakt kursus- og konferencesekretær Eva Havskjær på mail eva.havskjaer@regionh.dk eller tlf. 35 45 69 22.

Til top