Spring til hovedindhold

Fyraftensmøde: Det gode liv op til døden

Hvad skal der til for at flere får den hjælp og støtte, de har brug for, når livet nærmer sig sin afslutning? Ældre Sagen holder et fagligt fyraftensmøde om det gode liv op til døden d. 12. oktober kl. 15.30-19.00 i vores lokaler på Snorresgade 17-19, København.

Den 12. oktober kl. 15.30-19.00 inviterer Ældre Sagen ind til en faglig eftermiddag om livets afslutning med spændende oplæg og samtaler mellem eksperter og praktikere indenfor området. Du kan bl.a. møde medarbejdere fra Klarahus Plejehjem, palliationssygeplejerske Mikael Skytte, specialistsygeplejerske i palliation og demens Petra Tegman og hospitalspræst Lotte Blicher Mørk. Journalist Else Marie Nygaard er moderator. Arrangementet finder sted på Snorresgade 17-19 i København.

Målgruppe

Arrangementet er for dig, der arbejder på plejehjem, i hjemmeplejen, sygehus eller på anden måde er i kontakt med alvorligt syge og/eller døende mennesker, arbejder frivilligt i fx vågetjenesten, er pårørende eller blot er nysgerrig på palliation og omsorg ved livets afslutning.

Program

kl. 15.30 Ankomst – kaffe, kage og frugt
kl. 16.00 Moderator Else Marie Nygaard introducerer
kl. 16.15 Den palliative indsats i kommunerne Plejehjemmet Klarahus og palliationssygeplejerske Mikael Skytte fra Holbæk i samtale
kl. 16.45 ”For hvis skyld?” Petra Tegman, programchef for palliation hos Betaniastiftelsen i Sverige og specialistsygeplejerske i demens og palliation, fortæller om sine mange år indenfor palliation (foregår på engelsk)
kl. 17.15 Pause med sandwich
kl. 17.45 Værdighed og en værdig død? Hospitalspræst Lotte Blicher Mørk, Rigshospitalet, reflekterer over, hvad vi taler om når vi taler om værdighed og en værdig død?
kl. 18.05 Samtale mellem oplægsholderne. Hvad er vigtigt? Hvad tager vi med fra i dag? Der vil være mulighed for at stille spørgsmål.
kl. 18.50-19.00 Farvel og tak for i dag

Tilmelding

Tilmelding sker via Conference Manager.

Du modtager en bekræftelse på mail, når du har tilmeldt dig. 

Husk at melde afbud via link i bekræftelsesmail, hvis du bliver forhindret.

Information

Vil du læse mere om fyraftensmødet? Læs hele programmet og information i Ældre Sagens PDF her.