Spring til hovedindhold

Hvad er hjertesygdomme?

Med HVAD ER HJERTESYGDOMME? får du, hvad end du er patient eller pårørende, en hjælpende hånd til at tilpasse dig din nye virkelighed.

I dette online webinar fortæller Kirstine Lærum Sibilitz & Britt Borregaard om, hvad hjertesygdomme er, i forbindelse med deres boglancering.

Når man er blevet ramt af en hjertesygdom, skal man reorientere sig og finde en ny måde at leve på. Det handler ikke kun om at lære diagnose og medicin at kende, men også om at tilpasse sig alle de forandringer i hverdagen, der ledsager en hjertesygdom.

Om Britt Borregaard

Britt Borregaard har omfattende erfaring inden for kardiologi og hjerte-lungekirurgi. Hendes erfaring er relateret til forskning og klinisk sygepleje af patienter med hjerteklapsygdomme, iskæmisk hjertesygdom og overlevende efter hjertestop uden for hospitalet samt deres familier.

Om Kirstine Lærum Sibilitz

Kirstine Lærum Sibilitz trådte den 1. marts 2023 til som cheflæge på Amager og Hvidovre Hospital i Afdeling for Hjerte- og Medicinske Sygdomme, hvor hun sammen med to chefsygeplejersker leder den store medicinske afdeling fordelt på tre matrikler.

Praktisk

Webinaret foregår online og koster ikke en krone. Alt du skal gøre er at tilmelde dig. Du modtager efterfølgende et link, som du skal benytte, når webinaret starter.

Tilmeld dig på zevio.com

Til top